• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish


Društvo pčelara
"Jovan Živanović"

ФРУШКОГОРСКИ ЛИПОВ МЕД НА САЈМУ У ШТУТГАРТУDatum objavljivanja vesti:
338 views

 

У организацији и финансијску подршку „Slow Food“ Srbija као и уз сопствено учешће, Друштво пчелара“Јован Живановић“ Нови Сад на сајму у Штутгарту је представило „Фрушкогорски липов мед“,као производ са ознаком географског порекла. Сајам је одржан од 31.03.2016.  до 03.04.2016.год.

Поред бројних посетилаца гости штанда су били Конзул Републике Србије у Штутгарту,господин Златко Бућин, као и вицеконзул господин Јуре Галић.

Сајам је био продајног карактера па је то била прилика да упоредимо могућности продаје српског бренда са присутним немачким, италијанским  и другим медовима.

Наш мед смо продавали по осам и десет евра за пола килограма и петнаест до двадесет евра за килограм и продаја је одлично ишла.Уз добро познавање језика и промоцију се може остварити цена и до двадесет пет евра за килограм, али у мањим паковањима.

То нам даје подстрек да и даље радимо сертификацију липовог меда и поред свих препрека на које наилазимо током „производње“.

Захваљујемо се господину Biagio Carranu на свесрдној помоћи и корисним саветима око наступа.

Поред наступа нашег Друштва на штанду су били излагачи традиционалних производа, господин ПурићЈекослав,произвођач спелте и хељде,господин Јејна Нуко са својим медовима,господин Владимир Бојовић, Привредно друштво за развој пољопривреде Златиборски Еко Аграр и Тановић Ана,Развојна агенција  Златибор.

Миодраг Чупић

 

(166)

Komentari

Komentari na ovoj stranici su isključeni

Izrada sajta Tirien