• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish


Društvo pčelara
"Jovan Živanović"

* UPITNIKDatum objavljivanja vesti:
306 views

Poštovani pčelari!

 

Društvo pčelara „Jovan Živanović“ iz Novog Sada, čiji smo članovi, uspešno posluje dugi niz godina. Po brojnosti članstva nalazi se u samom vrhu društava pčelara uključenih u SPOS, a ne zaostaje ni po aktivnostima organizovanim u cilju zadovoljenja zahteva i očekivanja samih pčelara.

U proteklom periodu evidentno je veliko interesovanje članstva za aktivnosti koje Društvo organizuje, što se ogleda u: punim salama na programima obuke – Školi pčelarstva za početnike, predavanjima na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, organizovanim za iskusne pčelare – studijskim putovanjima kako bi se dopunilo znanje o pčelarstvu, učešću u projektima, kao i drugim manifestacijama.

Činjenica da postoji veliko interesovanje pčelara – članova Društva – za njegov rad – predstavlja i obavezu da se očekivanjima pčelara, u datim uslovima, udovolji na najbolji mogući način. Rezultati u radu bi sigurno bili impresivniji kada bi se pčelari, saglasno svojim mogućnostima, više uključili u operativni rad Društva i tako omogućili Izvršnom odboru da unapredi svoj rad.

          U tom smislu Vas molimo da nas, popunjavanjem podataka u Upitniku,(UPITNIK OVDE), obavestite da li ste u mogućnosti da operativnim radom pomognete Izvršnom odboru u realizaciji redovnih aktivnosti, i ako jeste – u kojoj od navedenih oblasti?

Takodje, predlažemo da svoje predloge i sugestije za unapredjenje rada Društva dostavite Izvršnom odboru na mail adresu: pcelarins@gmail.com, koji će ih razmotriti i u skladu sa datim uslovima, realizovati, kako bi se ispunili zahtevi i očekivanja pčelara.

U nadi da će naredna godina po pčelare biti uspešnija od tekuće i da će se rad Društva unaprediti, pozdravljamo Vas i želimo srećne Božićnje i Novogodišnje praznike.

 

S poštovanjem,

Izvršni odbor Društva pčelara „Jovan Živanović“

Novi Sad  

(223)

Komentari

Komentari na ovoj stranici su isključeni

Izrada sajta Tirien