• English
  • French
  • German
  • Serbian
  • Spanish


Društvo pčelara
"Jovan Živanović"

SERTIFIKACIJA FRUŠKOGORSKOG LIPOVOG MEDA 2023.GODINEDatum objavljivanja vesti:
165 views

Poštovane koleginice i kolege pčelari,

 

još jednom je došlo vreme da se odradi prijava za  sertifikaciju Fruškogorskog lipovog meda.

 

I ove, kao i prethodnih godina, u obavezi smo da na vreme konkurišemo za sredstva za sertifikaciju proizvoda sa geografskim poreklom (FLM 2023) kojim nam Uprava Grada Novog Sada pokriva 100 % troškove sertifikacije prema OCS-u kao sertifikacionom telu, što nas stavlja u jednu veoma povlašćenu ali i odgovornu situaciju.

 

Za učešće u sertifikaciji FLM 2023. godine mogu se prijaviti svi članovi pčelarskog društva Jovan Živanović iz Novog Sada.

 

Rok za prijavu je 20.04.2023. godine.

 

 

Molim Vas da svi članovi koji  žele da učestvuju u sertifikaciji blagovremeno dostave prijave na:
telefon: 063/190-82-86 ili na
email : djusns65@gmail.com .

 

 

Nažalost sve prijave koje stignu posle datog roka neće moći da se obrade zbog pravljenja kalkulacije predračuna za konkurs, koji je nemoguće promeniti.
Po zatvaranju konkursa, kao i svake godine biće napravljena viber grupa sa svim članovima / učesnicima , sertifikacije i održan sastanak u prostorijama Društva Jovan Živanović na kojem ćemo proći kroz sve potrebne stavke i procese u sertifikaciji.

 

Nadam se da ćemo i ove godine, kao i prošlih, nastaviti sa proizodnjom, sertifikacijom, prodajom i promocijom ovog našeg, izuzetnog, Fruškogorskog Lipovog Meda.

 

Sa poštovanjem,
Dragan Arandjus.

(39)

Izrada sajta Tirien